Meld je aan voor een opleiding

Welkom bij de Academie voor Geesteswetenschappen

Aanmelden academiejaar 2023-2024

Via deze pagina kun je je aanmelden voor het academiejaar 2023-2024. De colleges starten in de eerste week van september.

Je aanmelding wordt verwerkt door het Onderwijs- & Studentenbureau (OSB). De studiecoördinator van de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld, beoordeelt vervolgens of je aanmelding omgezet wordt in een definitieve inschrijving of dat een aanvullend gesprek en/of het maken van een toelatingsopdracht gewenst is.

Het collegegeld bedraagt € 2.750, te betalen in één keer of in tien termijnen. Schrijf je je in voor 1 juni én betaal je in één keer via iDeal, dan ontvang je  € 100 korting en betaal je € 2.650 (m.u.v. de Spirituele Inspiratieroute).

Volg je of ga je een MBK/PSBK-traject volgen bij Con Amore? Dan ontvang je € 100 korting als student van de Academie.

Houd naast het collegegeld ook rekening met bijkomende kosten van ca. € 500 per jaar voor de aanschaf van studieboeken/lesmateriaal.

Let op: per academiejaar 2024-2025 komen de dinsdag- en donderdagavonden te vervallen en worden colleges gegeven op de woensdagavond. De zaterdag blijft ongewijzigd.

Aanmelden nieuwe studenten

1e jaar

Aanmelden huidige studenten

doorstromers, 2e, 3e én 4e jaar

Aanmelden Spirituele Inspiratieroute

1e én 2e jaar

Vanaf de datum van je aanmelding heb je 14 dagen de tijd om je aanmelding kosteloos te annuleren. Je kunt de algemene voorwaarden en het reglement nalezen op onze website.