Meld je aan voor een opleiding


Welkom bij de Academie voor Geesteswetenschappen!


Aanmelden academiejaar 2024-2025

Via deze pagina kun je je aanmelden voor het academiejaar 2024-2025. De colleges starten in de eerste week van september.

Je aanmelding wordt verwerkt door het Onderwijs- & Studentenbureau (OSB). Als je je inschrijft voor het 1e jaar van een van onze opleidingen, gaat je aanmelding naar de studiecoördinator van de betreffende opleiding. Deze beoordeelt of je aanmelding omgezet wordt in een definitieve inschrijving of dat een aanvullend gesprek en/of het maken van een toelatingsopdracht gewenst is. Je krijgt dit binnen enkele weken te horen.

Het collegegeld bedraagt € 2.850, te betalen in één keer of in tien termijnen. Deze keuze kun je aangeven in het inschrijfformulier. Schrijf je je in voor 15 mei én betaal je in één keer via iDeal, dan ontvang je  € 100 korting en betaal je € 2.750. Voor de Spirituele Inspiratieroute geldt één tarief: € 1565 (geen vroegboekkorting).

Hou naast het collegegeld ook rekening met bijkomende kosten van ca. € 500 per jaar voor de aanschaf van studieboeken/lesmateriaal.

In het academiejaar 2024-2025 worden de colleges gegeven op woensdagavond en op zaterdag op het Gerrit Rietveld College.

Aanmelden nieuwe studenten

1e jaar

Aanmelden huidige studenten

doorstromers, 2e, 3e én 4e jaar
of
1e jaar nieuwe opleiding (erbij) terwijl je al student bent bij ons

Aanmelden Spirituele Inspiratieroute

1e én 2e jaar

Aanmelden Zij-instromers Geestelijk Begeleider

Vanaf de datum van je aanmelding heb je 14 dagen de tijd om je aanmelding kosteloos te annuleren. Je kunt de algemene voorwaarden en het reglement nalezen op onze website.